Hulpkok
Voor de functie van hulpkok ben je verantwoordelijk voor het koken van diverse keukens, waaronder een brasserie en high level keuken en het bereiden van maaltijden.
Je bent creatief en dynamisch en kan goed omgaan met de drukte in de keuken. Je werkt niet volgens een vast uurrooster maar bent flexibel inzetbaar.
Als ideale kandidaat ben jij een hulpkok die zelfstandig kan werken en ervaring heeft met het bereiden van diverse keukens.
Je bent creatief en dynamisch en kunt goed omgaan met drukte in de keuken. Je hebt een opleiding in koken gevolgd en bent flexibel inzetbaar. Er is geen vast uurrooster dus je moet flexibel zijn in je werktijden. Ervaring met evenementen is een pluspunt.
Toesen aanzetten (ovens, kookplaten, ...) Menu’s uitwerken
Recepten creëren of aanpassen (samensing, nieuwe smaken, ...) Gerechten bereiden Regionale specialiteiten Medewerkers opleiden in vaktechnieken Koken voor een doelgroep Kinderen Koken voor een doelgroep Gehospitaliseerde personen Gerechten bereiden Libanees De activiteiten van een team coördineren Koken voor een doelgroep Bejaarden De bereiding en de productie van gerechten superviseren
Controleren of de regels voor voedselveiligheid worden toegepast Gerechten bereiden Vietnamees Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...) Gerechten bereiden Thais Gerechten bereiden Zuid-Amerikaans Een soort product bereiden Ontbijt Gerechten bereiden Afrikaans Een soort product bereiden Sandwiches Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en houdbaarheidsdata)
Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ... Een soort product bereiden Vis, zeeproducten Gerechten bereiden Spaans Gerechten bereiden Creools Gerechten bereiden Chinees Gerechten bereiden Andere wereldspecialiteiten Een soort product bereiden Traiteurproducten De voorraad opvolgen, tekorten vastsen
Besingen plaatsen Groenten en fruit wassen en schoonmaken Gerechten bereiden Noord-Amerikaans Gerechten bereiden Oosters Gerechten bereiden Indisch De ingrediënten doseren en mengen Gerechten bereiden Europees De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samensing, afwerking, ...) De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken Gerechten bereiden Japans Gerechten bereiden Italiaans Een soort product bereiden Sauzen Een soort product bereiden Vlees De goederen ontvangen en controleren
De goederen opslaan in een koelkamer of voorraadkamer Aanbod
Je krijgt een vaste job op lange termijn aangeboden. Je komt terecht in een vast team die op zoek zijn naar nog een leuke collega.
Verder krijg je een mooi loon en probeert men jou een vast uurrooster te geven.
Bij interesse, mail je CV door naar !
Wij helpen jou snel verder ;-)
Lynn Modderie
2024-05-02 - 2024-06-05
Aanwerving Organisatie: via Global Recruitment
Contract: Permanent
Industrie:
Valuta: EUR
Address place: AALST
Postal Code: 9300
Web: www.globalrecruitment.info
Telefoon: +32 493 78 60 54